.

.

3E Jones är ett företag som grundades 2014 av två systrar från Göteborg, Emelie & Ellenor Jones. Historien om 3E började egentligen  tidigare i de Österrikiska alperna under skadefyllda skidsäsonger. Kan man inte stå på skidor måste man sysselsätta sig med något annat för att inte bli galen. Där och då kom de första 3Ejones mössorna till. 


För att senare utmana oss själva under ekonomistudier och för att ha ett ben kvar i skidsvängen startade vi vårt företag som helt enkelt grundar sig i en enorm kärlek till skidåkning men också seging, äventyr och naturen,


Med en vision om att sätta lite färg på både människor och tillvaron började vi producera färgglada mössor som till en början med var uteslutande handvirkade hemma framför TVn. Med en ökad efterfråga och ömmande händer började vi fabriksproducera efter två års verksamhet. Men virknålarna går fortfarande varma ifall man önskar specialdesignade mössor. 


Vi finner ständig inspireration av människor vi möter och erfarenheter vi fått, både under vår tid i Alperna, seglandes längst Sveriges vacka kuster eller i busskuren på väg till jobbet. Bakom varje namn på våra mössor finns en fantastisk historia eller en underbar person som alla har en speciell plats i våra hjärtan. Namnet 3Ejones är ett samlingsnamn för tre systrar, tre bästa vänner och nu också detta företag. Det tredje E,et är den äldsta systern, Emma, ​​hon kanske inte är en del av det här företaget men hon är vår absolut största inspiration och gör det viktigaste arbetet genom att uppfostra tre blivande skidåkare och göra oss till de stoltaste mostrarna i världen.

VÅRA FAVORITER

WE ROCK BEANIE

VINGA BEANIE

BRIGHT HEAD BEANIE